Látványterv és ajánlat kérés / Kérdés

Töltse ki űrlapunkat, és 1-2 órán belül küldjük a látványtervet és az ajánlatot.

Választott termékek:

 

 

Bevásárlókocsi érme emblémázás

Általános információ a logozásához
 

Látványterv

A bevásárlókocsi érme emblémázásáról minden esetben látványtervet készítünk, többnyire már az ajánlathoz. A gyártás csak jóváhagyott látványtervvel indulhat el.

Embléma, grafika küldése

A logot, grafikai anyagot lehetőleg vektorgrafikus formátumban kérjük elküldeni. (Corel Draw-val készített „cdr" formátum, Adobe Illustratorral készített „ai" vagy „eps" formátum). Az egyedi grafika, embléma szöveges részeit görbévé alakítva kérjük az anyagban elhelyezni. Amennyiben digitalizált emblémája, grafikai anyaga nem vektorgrafikus (pl. jpg, tif, psd,gif,pdf stb.), ezeket mi a megrendelés után, a gyártás előtt díjmentesen megszerkesztjük, vektorizáljuk.

Emblémázási szín megadása

Ha az emblémázást nem fekete, fehér, arany vagy ezüst színnel kéri, akkor lesz a szín a legegyértelműbben meghatározva, ha megadja a megfelelő Pantone színkódot (a Pantone színskálából). Ha nincs ilyen, a látványterv alapján nyomjuk.

Tamponnyomásnál, amennyiben a tárgy felülete nem fehér (vagy egészen világos), úgy egyes emblémaszínek esetén a nyomat színe alá - technológiai okokból - egy plusz fehér nyomatra is szükség lehet. Ebben az esetben az emblémázás költségeinél további 1 szín nyomásával kell számolni. Azt, hogy az Ön megrendelése esetében szükséges- e plusz fehér technikai nyomat, mindig a konkrét emblémázási szín és az emblémázandó tárgy ismeretében tudjuk megítélni, és erről az ajánlatban tájékoztatni fogjuk Önt.

Eltérések

A szállított cikkek színben, méretben és kidolgozásban kis eltérést mutathatnak a látványtervekben láthatóktól. Tekintettel arra, hogy az emblémát minden termék esetén különböző alapanyagra és különböző alapszínekre nyomjuk, ezért a kért emblémázási színek nyomását csak közelítő színhelyességgel tudjuk vállalni.

Egyszínű, többszínű, színes képszerű logo

Hogyan emblémázható?

A bevásárlókocsi érménél, akárcsak a reklámajándék logozásnál minden termékre az egyszínű logozás a leggyorsabb, legolcsóbb. Áraink a tamponnyomás esetén ezt tartalmazzák.

A több direkt színből álló logokat ugyanezekkel a technologiákkal is nyomhatjuk,  emblémázásuk lassabb, bonyolultabb.

A színes, színátmenetes, képszerű emblémázás esetén színes technológiákkal logozunk, ezek költségesebbek, sokszor lassabbak. (UV led, epoxy matrica)

 

Bevásárlókocsi érme emblémázási módok:
 

GRAVÍROZÁS

Napjaink egyik legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás.

Itt a számítógép megfelelő programjával előkészített gravírozógép lézersugara égeti vagy marja bele a tárgy saját anyagába a szöveget.

Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

Fém érméknél, érmetartóknál ez a fém saját színénél néhány árnyalattal sötétebb lesz.

Áraink a bevásárló kocsi érme egy oldalra történő gravírozásának költségeit tartalmazzák.

TAMPONNYOMÁS

Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

Darabszámtól függetlenül el kell készíteni hozzá egy klisét és egy filmet. A gépbe helyezett szilikon bélyegző /tampon/ először felveszi a kliséről a festéket, majd rányomja a tárgyra.

Ha több színnel kell nyomni valamit, színenként külön klisét kell készíteni, megvárni, míg az első szín nyomása megszárad, majd rányomni a másik színnel készítendő szöveget...és így tovább a többi színnel.

Áraink az egy színnel történő emblémázás költségeit tartalmazzák.

Több szín nyomása esetén feláras, ezt a látványterv mellé elküldjük ajánlatunkban.

UV LED TECHNOLÓGIA

UV LED technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. Hiánypótló újítás a kisméterű műanyagtermékek logozásának területén

Óriási előnye: képszerű, sokszínes logozást tesz lehetővé akár a pici bevásárlókocsi érmén is.


A speciális eljárásnak köszönhetően külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélküli azonnali végredményt produkálva.

A rétegelt fehér szín nyomtatásával lehetőség van fotóminőségű, színhelyes nyomtatásra akár színes alapfelületeken is.


EPOXY MATRICA

Színes logozást tesz lehetővé. A Poly Drop technológiával kezelt matricák rendkívül rugalmasak, 3D-s hatást kölcsönöznek a kezelt felületnek és megakadályozzák a nyomatok fakulását - hosszú élettartamot biztosítva az emblémának.

JELLEMZŐK: UV álló műgyanta borítású matricák. Egyedi forma tervezés. Kiváló matrica-tapadás. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Az Önök szolgáltatásával teljes mértékben elégedett vagyok, minden megrendelt tételt hiánytalanul kifogástalan minőségben megkaptam. ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Hogyan emblémázhatóak az érmék? Mi a UV led nyomás, tamponnyomás, gravírozás
Információk a bevásárlókocsi érme logozásról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
iroda@reklamtargyexpressz.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197