Ajánlatkérő tartalma

Kérésére elkészítjük saját, céges látványtervét a kiválasztott termékből. Itt leírhatja, mit feliratozzunk az adott termékre. Pl.: cégnév, cím, telefonszám, honlap + embléma; cégünk jellemző színe a királykék.

A logoját az űrlapon feltöltheti, vagy küldje el e-mailben.

Több reklámtárgy esetén a kiválasztott termékeket a "Még nézelődöm" gombbal az Ajánlatkérő listájához rakhatja, ami a képernyő tetején, a fejlécben megjelenik. A végén Ajánlatkérő listára kattintva elég egyszer kitölteni, és elküldeni az űrlapot.

Aztán gyorsan küldjük a látványtervet és az ajánlatot. És ha tetszik, azonnal megrendelheti. Vagy később.

Választott termékek:


Néhány írásos referencia az utóbbi évekből.

A referenciaképeket az adott termékeknél talál.

Miért Önöktől?

"Megkaptuk a csomagot, minden rendben volt a tartalommal is! Remekül olvasható volt az emblémázás, nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük szépen és máskor is itt csináltatjuk a reklámtárgyainkat"!
Csere Dániel, Dunafém '95 Kft., 2014. 12. 02.

"Korrektek, gyorsak. Fontos, hogy az ár minden költséget tartalmaz, nincsenek plusz költségek. Mindennel elégedettek vagyunk."
Dr. Kovács Tünde, Szé-ker-társ kft.

"Köszönettel tartozom Önöknek a gyors és pontos, minden részletre kiterjedő ügyintézésért. Tekintet nélkül arra, hogy egy kisebb megrendelésről volt szó, maximális odafigyeléssel és pontossággal készítették el a megrendelésünket. Szívesen ajánlom Önöket bárkinek- ismerősnek és ismeretlennek -egyaránt. "
H.Juhász Györgyi, Pomáz, 2015.06.10.

"Jó a honlapjuk, könnyen áttekinthető, ami jelentősen megkönnyítette a választást. Korrektek az árak. Különösen tetszett a látványterv készítésének lehetősége."
Teplán Tímea, Tank-Szer Kft.

További referenciákat találhat központi weboldalunkon:Hogyan rendelhet?

Gyorsan és egyszerűen.
Válassza ki a terméket ---> Emailezzen vagy hívjon ---> Kollégáink munkaidőben fél órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
Egy-két órán belül ingyenesen látványtervet ... itt folytatódik.

Referenciák

"Miért Önöktől? Az Önök szolgáltatásával teljes mértékben elégedett vagyok, minden megrendelt tételt hiánytalanul kifogástalan minőségben megkaptam. ...itt folytatódik.

Emblémázásról

Hogyan emblémázhatóak az érmék? Mi a UV led nyomás, tamponnyomás, gravírozás
Információk a bevásárlókocsi érme logozásról... itt folytatódik.

Kapcsolat

PLEXI TEAM Bt.
info@
bevasarlokocsierme.hu

1042 Budapest
Munkásotthon u. 46.

06-20/217-7950
06-1/272-1197